muresan_emanuel2001 Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Salut. Sunt #Styl3x, si caut un partener, de preferat scripter pentru inceperea unui proiect faimos. Ce experienta am? De 5 ani de zile "ma joc" prin pawno, pot sa fac aproape orice sistem, sa rezolv aproape orice bug si sunt capabil sa intretin un gamemode foarte bine. Am avut mai multe servere de samp care s-au bucurat de un numar mediu de jucatori, si anume 40+. Am experienta si in domeniul IPB si al administrarii platformelor de forum/shop si altele. Ce vreau sa fac? Imi doresc sa incep un proiect alaturi de inca cineva, care sa fie scripter, deoarece mie nu imi permite timpul sa scriptez, programul meu fiind foarte incarcat si diversificat. Eu sa ma ocup de partea tehnica si administrarea site-ului, iar "el" sa se ocupe de administrarea si partea tehnica a serverului. De-asemenea activitatile "noastre" nu sunt batute in cuie. Mai pe scurt, ne ocupam amandoi de tot ce e nevoie. Sunt dispus sa cumpar domeniu.ro si webhost la cerere, daca gamemode-ul este pus la punct si are sisteme atractive. NU cer gamemode-ul, nu am nevoie de el, vreau doar seriozitate si o implicare deplina in acest proiect.
kwnx Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 21 minutes ago, Armyw0w said: =))))))))) 1 hour ago, muresan_emanuel2001 said: Am avut mai multe servere de samp care s-au bucurat de un numar mediu de jucatori, si anume 40+. Un numar mediu de jucatori ar inseamna 200+, cu 40 te clasifici in numarul mic de jucatori.
muresan_emanuel2001 Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 3 hours ago, Armyw0w said: =))))))))) Asta nu se numeste off-topic oare? Nu inteleg ce ar fi de ras. 3 hours ago, KnowN said: Un numar mediu de jucatori ar inseamna 200+, cu 40 te clasifici in numarul mic de jucatori. Ziceam 40 pentru ca nu stiu cati dintre membrii comunitatii au avut servere cu un numar de 200 de jucatori.
Loner Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ai deja host sa:mp ? contact: skype vivian.moldovanu2
muresan_emanuel2001 Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 9 hours ago, Loner said: Ai deja host sa:mp ? contact: skype vivian.moldovanu2 Nu am spus ca voi cumpara gamehost + ca nu vad rostul atata timp cat gamemode-ul nu e gata.
Recommended Posts