Karidon Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ce pot face cand dau sa deschis sv apare asta: http://imgur.com/a/7oY8o v va rog ajutatima.
0 DanielMayson Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 te duci si cumperi host Script Developer at Gta-Onyx.com Creatiile mele: Gamemode: Gta-Onyx #Build 10.5b Gamemode: Country-Life v10 Final Gamemode: Dream-Times v3.3.4 Final Gamemode: Cartierul V1 (Curand) AntiCheat Shock Final
0 BlueS-S Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 configureaza server.cfg,vezi ca la tine arata ca gamemode nu ii incarcat.
0 Guest Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 On 12/3/2016 at 2:35 PM, DanielMayson said: te duci si cumperi host Ce răspuns mai e și ăsta, „scripterule”? Nu e nicio legătură despre host în acest topic. ON-TOPIC: în server.cfg, la gamemodes, pui numele fișierului principal aflat în folderul gamemodes.
0 PrtSc Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 gamemode0 numele fisierului pwn din gamemodes
0 Mister Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 On 06.12.2016 at 11:05 AM, ImTouchk said: Ce răspuns mai e și ăsta, „scripterule”? Nu e nicio legătură despre host în acest topic. ON-TOPIC: în server.cfg, la gamemodes, pui numele fișierului principal aflat în folderul gamemodes. Defapt baiatul avea dreptate, in server cfg pluginurile sunt cu terminatia .so adica pentru linux, iar un host foloseste linux, iar gmul nu este compilat cel mai probabil, asa stiu ca am lasat in arhiva 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Question
Karidon
Ce pot face cand dau sa deschis sv apare asta: http://imgur.com/a/7oY8o v
va rog ajutatima.
5 answers to this question
Recommended Posts