Loner Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Deci chrome merge totul , Cand intrun in samp.exe imi blochiaza chrome-ul si numai pot acesa niciun site Am incercat sa reinstalez si gta san andreas Shi am schimbat si windosul Shi ca sami miarga din nou google chrome trebue sal reinstalez sau sa dau restart la pc Cine ma puate ajuta Deci cam asa imi zice gogle chrome. Deci nu mere niciun browser inafara de internet explorers
HeLiOn PrImE Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 (edited) Ai incercat sa vezi daca alte browsere merg? Exact cum este Chrome este si Opera, mai este si Firefox. Mai este chiar si Vivaldi (facut de cei care au facut Opera), pe care merg instalate extensiile de la Chrome. Inca o chestie, daca ai Javascript instalat, incearca sa il dezinstalezi sau sa fortezi un update. Edited November 30, 2016 by HeLiOn PrImE
Loner Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Nu mere niciun browser. inafara de internet explorers
HeLiOn PrImE Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Bun, inteleg ca niciunul din browserele astea nu merge deloc. Nu iti da niciunul o eroare cu un mesaj mai clar?
Recommended Posts