Mr.GodFather Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Poziţie: scripter & mapperAlte detalii: Caut o echipa formata din: Scripter (cunostinte avansate) , web developer (cunostinte avansate) , mapper , PR (Piar) (Public relations).Am nevoie de o echipa serioasa egala in drepturi ,creativi , inteligenti, cu simtul umorului. In ceea ce priveste bugetul si restul detaliilor acestui proiect (server, promovare,forum, website) le vom stabili de comun acord dupa formarea echipei . In ceea ce ma priveste ma numesc Bogdan am varsta de 22 ani sunt din Bucuresti ,. Cu stima, ISB Bogdan 0
StR_MaRy Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 15 minutes ago, Mr.GodFather said: Poziţie: scripter & mapperAlte detalii: Caut o echipa formata din: Scripter (cunostinte avansate) , web developer (cunostinte avansate) , mapper , PR (Piar) (Public relations).Am nevoie de o echipa serioasa egala in drepturi ,creativi , inteligenti, cu simtul umorului. In ceea ce priveste bugetul si restul detaliilor acestui proiect (server, promovare,forum, website) le vom stabili de comun acord dupa formarea echipei . In ceea ce ma priveste ma numesc Bogdan am varsta de 22 ani sunt din Bucuresti ,. Cu stima, ISB Bogdan 0 ai primit un mesaj de la Badea. in legatura cu proiectul
Mr.GodFather Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 (edited) Acum 9 minute, StR_MaRy a spus: ai primit un mesaj de la Badea. in legatura cu proiectul Nu am primit Edited November 17, 2016 by Mr.GodFather
Badea. Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) Acum 2 ore, Mr.GodFather a spus: Poziţie: scripter & mapperAlte detalii: Caut o echipa formata din: Scripter (cunostinte avansate) , web developer (cunostinte avansate) , mapper , PR (Piar) (Public relations).Am nevoie de o echipa serioasa egala in drepturi ,creativi , inteligenti, cu simtul umorului. In ceea ce priveste bugetul si restul detaliilor acestui proiect (server, promovare,forum, website) le vom stabili de comun acord dupa formarea echipei . In ceea ce ma priveste ma numesc Bogdan am varsta de 22 ani sunt din Bucuresti ,. Cu stima, ISB Bogdan 0 Uitate in mesaje ... Edited November 17, 2016 by Badea.
Mr.GodFather Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Acum 1 minut, Badea. a spus: Uitate in mesaje sau dami add pe skype : maxyz94 si vb mai multe Poti verifica mesajele.
Джо Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Salut,ai id-ul meu de contact mai jos(in semnatura).
#Ezequil Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Salut,eu sunt mapper BUN si as vrea sa ma alatur.Ma cunosc foarte bine cu Джо Skype pentru contact:thebestnoni1 Edited November 18, 2016 by #Ezequil
StR_MaRy Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 nu va asociati cu persoana aceasta Mr.Godfather nu are nici bun simt sa spuna ca nu vrea sa mai faca parteneriat , a vorbit un prieten cu el si nici un cuvant nu ia zis ca nu vrea parteneriat cu el la lasat cu gandul ca cica o sa vorbeasca cu el iar peste 2 ore si dus a fost.
Recommended Posts