Mister Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Descriere produs: caut pe cineva care dispune de 1 euroCat sunt dispus să plătesc: ofer anumite servicii de scripting, dupa cum ma stiti, pot oferi suport intr-o problema pe care o intampinati legata de script sau server.Alte detalii: am nevoie pentru drakemoon wallet, am ceva skinuri de 5-6 euro in el, si pentru a le putea scoate trebuie sa bag 1 euro in cont, se poate plati prin contul de paysafe paypall scrill g2a si ce or mai avea, ma gandeam ca are cineva bani in g2a se dau gratis la achizitionarea de paysafe si poate doreste servicii contra sa. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
asadaf123 Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 salut, incerc sa-ti fac rost astazi, seara de 2euro, iti dau mesaj atunci
Mister Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 17 minutes ago, asadaf123 said: salut, incerc sa-ti fac rost astazi, seara de 2euro, iti dau mesaj atunci Spune-mi si de ce ai nevoie inainte __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Recommended Posts