Mister Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Poziţie: scripter / mapper scripter, mapaerAlte detalii: Am terminat recent o buna parte dintr-un ultim gm pe care il fac. Si as vrea daca are cineva un host pe linux sa il uploadez sa vad cum se comporta. Ipul o sa il fac public ca sa testes la maxim cum ar veni, pentru ca playerii intra cu fel si fel de hackuri si vreau sa vad ce mai am de facut la gm. O sa il tin deschis cateva ore ca sa si repar eventualele probleme. Apoi puteti schmiba datele ca sa nu ziceti ca va fur hostul Gmul mai are cateva chestii neterminate in rest teoretic este totul gata. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Mister Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 Am gasit, cred ca tu esti Multumesc celui care mi-a oferit hostul am gasit destule buguri sau mai bine zis neatentii si greseli gramaticale facute din neatentie si oboseala Rezolvat __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Recommended Posts