Problema intalnita (descriere):Salut , am si eu o problema cu serverul , merge cam 30 deminute maxim , dupa care pica dintr-o data , nu se da restart , nimic , doar ca nu mai poti folosii niciocamanda, nu mai poti scrie nimic , ieri am avut eroarea ackslimit 300/s , dar acum nici eroarea aia nu mai apare in server log , nu apare absolut nicio eraore , in localhost , serverul merge absolut perfect , tin sa mentionez ca nu este de la host , pentru ca dupa ce dau rr din gamecp , serverul merge perfect timp de 30 de minute , si tot asa , ma poate ajuta cineva ? Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):- Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):- Imagini / Video (optional):- Ati incercat sa rezolvati singur?: Ieri cand imi dadea eraore akslimit in server log , am incercat tot ce am gasit pe net , pe forumurile de samp , dar acum nu imi mai da nicio eroare , nici nu ma scoate dupa server doar ca nu mai merge nimic ...
Question
cristian9900
Problema intalnita (descriere): Salut , am si eu o problema cu serverul , merge cam 30 deminute maxim , dupa care pica dintr-o data , nu se da restart , nimic , doar ca nu mai poti folosii niciocamanda, nu mai poti scrie nimic , ieri am avut eroarea ackslimit 300/s , dar acum nici eroarea aia nu mai apare in server log , nu apare absolut nicio eraore , in localhost , serverul merge absolut perfect , tin sa mentionez ca nu este de la host , pentru ca dupa ce dau rr din gamecp , serverul merge perfect timp de 30 de minute , si tot asa , ma poate ajuta cineva ?
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):-
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):-
Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?: Ieri cand imi dadea eraore akslimit in server log , am incercat tot ce am gasit pe net , pe forumurile de samp , dar acum nu imi mai da nicio eroare , nici nu ma scoate dupa server doar ca nu mai merge nimic ...
2 answers to this question
Recommended Posts