DanielE Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 M-am interesat si eu de o versiune noua de SA:MP si din cate am vazut nu era nimic... Voi ati aflat ceva de urmatoarea versiune? Ca de obicei cei de la SA-MP faceau update-uri o data la un an...
kwnx Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 23 minutes ago, DanielE said: Credeti ca o sa mai tina mult SA:MP-ul? Tinand cont de toate PC-urile cu 1 GB RAM, da
Uzzi25 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) Atata timp cat sa-mp.ro exista atata timp exista si sa-mp . La 18.07.2016 la 23:38, KnowN a spus: Tinand cont de toate PC-urile cu 1 GB RAM, da Exact Edited July 21, 2016 by Uzzi25
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 21, 2016 Administrator Posted July 21, 2016 Eu personal vreau sa preiau o versiune de TruckersMP special pentru romani cu harta României (după ce o sa fie finalizata). Dacă reușesc treaba asta, în cazul în care SAMP-ul se închide o sa încercăm noi sa il preluam și sa mergem mai departe cu el. Singura problema ar fi cu fondurile, dar poate nu o sa ne incurce asta prea mult. Pana atunci mai e și o sa vedem. 1 ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts