cristian9900 Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Salut , Am descarcat un system de /House de pe net , am adaugat fisierele in filescript si editat cfg si adaugat in includes tot , dar cand intru pe server este tot sistemul acela vechi , stiti cumva ce trebuie sa fac ? Multumesc anticipat
0 ..H3AtonN.. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 L-ai sters pe cel vechi? Trebuie sa ai doar 1,degeaba l-ai bagat pe acesta,daca inca in ai pe cel vechi.Mai intai sterge-l pe cel vechi si dupa baga-l pe acesta nou!
0 Daedric-Fox Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 49 minutes ago, cristian9900 said: Salut , Am descarcat un system de /House de pe net , am adaugat fisierele in filescript si editat cfg si adaugat in includes tot , dar cand intru pe server este tot sistemul acela vechi , stiti cumva ce trebuie sa fac ? Multumesc anticipat Inainte de a introduce noul sistem trebuie eliminat complet cel vechi caută i șterge din gm tot ce tine de HouseInfo, apoi îl poți introduce pe cel nou. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
0 cristian9900 Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Poti sa ma ajuti ? Ti-am trimis cerere skype ,
Question
cristian9900
Salut , Am descarcat un system de /House de pe net , am adaugat fisierele in filescript si editat cfg si adaugat in includes tot , dar cand intru pe server este tot sistemul acela vechi , stiti cumva ce trebuie sa fac ? Multumesc anticipat
4 answers to this question
Recommended Posts