..H3AtonN.. Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Pe servarul B-##ne,daca scrii vre-o injuratura ti-o da asa ****,as vrea si eu asa ceva pe sv meu,Dar nu stiu cum se face,m-ar putea ajuta cineva?As fi foarte recunoscator!
Mister Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Poftim, sistemul e mai complex dar merge. http://samp-scripts.com/post/badWord_System-Harward-filterscript_systems-20042/ __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
..H3AtonN.. Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Acum 46 minute, Mister a spus: Poftim, sistemul e mai complex dar merge. Dar unde pun stock replaceSwear(string[], badWord[], replace = '***') { new i ; while((i = strfind(string, badWord, true)) != -1) { for(new x = (i + strlen(badWord)); i != x; ++i) { string[i] = replace; } } return 1; }
Mister Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 La finalul gmului __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
..H3AtonN.. Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Frate dar nu sunt aranjate bine,si imi da erori,ai putea sa mi le aranjezi tu? adica sa fie aranjate bine,ca sunt puse anapoda
Mister Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 (edited) da o sa ti le aranjez acum, si iti fac si niste sisteme ca bugged sa castigi bani asa fara sa muncesti nimic, pe langa faptul ca nu ai postat aici erorile, ce e atat de greu sa pui un stock in gm, daca atata lucru nu stii de ce iti deschizi server? foloseste la inceputul gmul sub includeuri #pragma tabsize 0 si recompileaza Edited July 9, 2016 by Mister __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
H3AtonN Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Frate eu ma refer ca asa trebuie asezate ele adica atat de despartite? Nush cum sa zic de prea multe ori enter de ex New I } La asta ma refer, nu trebuie sa vina una dupa alta?
Mister Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Eu cred ca pana acuma, aveai timp sa compilezi si cu ele despartite sa testezi daca merge sa compilezi si cu ele una dupa alta si sa testezi si ar fi mers in abele feluri, dar asa e romanu nu incearca asteapta sa i se dea totul gata facut, crezi ca lua pcul foc daca incercai? __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Daedric-Fox Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 4 hours ago, Mister said: Eu cred ca pana acuma, aveai timp sa compilezi si cu ele despartite sa testezi daca merge sa compilezi si cu ele una dupa alta si sa testezi si ar fi mers in abele feluri, dar asa e romanu nu incearca asteapta sa i se dea totul gata facut, crezi ca lua pcul foc daca incercai? Ce știi tu ba, în țară asta sunt 2 feluri de oameni. Prostii si desteptii.Prostii muncesc deștepți așteaptă de.a gata.Definit într.un cuvânt, ROMANUL ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
..H3AtonN.. Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Acum 22 ore, Mister a spus: pe langa faptul ca nu ai postat aici erorile Uite frate .. stock replaceSwear(string[], badWord[], replace = '***') Ce sa le fac la erorile astea? Chiar nu stiu..
..H3AtonN.. Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Acum 15 ore, DaEdRiC-FoX a spus: Ce știi tu ba, în țară asta sunt 2 feluri de oameni. Prostii si desteptii.Prostii muncesc deștepți așteaptă de.a gata.Definit într.un cuvânt, ROMANUL Uita-te putin mai sus la poza aia,sti sa mi-o rezovi?te rog
Daedric-Fox Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 On 09.07.2016 at 23:02, ..H3AtonN.. said: Frate dar nu sunt aranjate bine,si imi da erori,ai putea sa mi le aranjezi tu? adica sa fie aranjate bine,ca sunt puse anapoda Deci acela este un stock, acel stock îl poți pune la sfârșitul gm.ului si trebuie pusă funcția la OnPlayerText înlocuind variabilele, dar, poftim ceva mai simplu pentru tine http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=126157 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
..H3AtonN.. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Acum 2 ore, DaEdRiC-FoX a spus: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=126157 Dar acolo scrie Download Here,dar nu are link de download..de unde sa il descarc?
Daedric-Fox Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 17 minutes ago, ..H3AtonN.. said: Dar acolo scrie Download Here,dar nu are link de download..de unde sa il descarc? Are o poza, pătrățel mic, dai click acolo.si ti se deschide o fereastră solid files ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
..H3AtonN.. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Acum 2 ore, DaEdRiC-FoX a spus: Are o poza, pătrățel mic, dai click acolo.si ti se deschide o fereastră solid files Mie nu mi-o arata,ai putea sa imi dai tu link-ul te rog frumos
Daedric-Fox Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 1 minute ago, ..H3AtonN.. said: Mie nu mi-o arata,ai putea sa imi dai tu link-ul te rog frumos http://www.solidfiles.com/d/Yc3u/ ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
..H3AtonN.. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Multumesc mult frate Acum 20 minute, DaEdRiC-FoX a spus: http://www.solidfiles.com/d/Yc3u/ Frate,am gasit unul,http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=557678 si i-am dat copilare,a mers,dar am mai adaugat eu mai multe,si imi da 2 erori,ma poti ajuta te rog frumos,dau +1.
Daedric-Fox Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 26 minutes ago, ..H3AtonN.. said: Mie nu mi-o arata,ai putea sa imi dai tu link-ul te rog frumos Unde ai "muje", șterge virgula si gata 1 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
..H3AtonN.. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Acum 5 minute, DaEdRiC-FoX a spus: Unde ai "muje", șterge virgula si gata Frate iti multumesc din tot sufletul meu.Esti cel mai tare! +1
Daedric-Fox Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 4 minutes ago, ..H3AtonN.. said: Frate iti multumesc din tot sufletul meu.Esti cel mai tare! +1 N-ai pentru ce. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts