Jump to content

Question

Posted

Ce vrei sa faci: Am un panel b****d si nu pot sa ii fac conexiunea 

Ce ai incercat sa faci: Am incercat sa ii fac conexiunea dar nu reusesc 
Poze pentru a intelege despre ce este vorba
<?php

$link = @mysql_connect('Ip mysql', 'nume database', 'parola mysql') or die("Nu se poate efectua conexiunea MYSQL");
mysql_select_db('nume databes', $link);

$dbh = new PDO('mysql:host=ip;dbname=id database;charset=utf8', 'parola', 'parola');

?>
Altele:Eu am completat decat pana aici <?php
$link = @mysql_connect('Ip mysql', 'nume database', 'parola mysql') or die("Nu se poate efectua conexiunea MYSQL");
mysql_select_db('nume databes', $link); De aici nu mai stiu si imi tot spune ca nu am facut conexiunea bine

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Trebuie sa completezi si 

$dbh = new PDO('mysql:host=ip;dbname=id database;charset=utf8', 'parola', 'parola');

cu datele necesare deoarece mai mult ca sigur panel-ul foloseste conexiune PDO ca sa fie compatibil cu orice versiune de PHP si daca nu l-ai completat nu o sa iti functioneze.

Gh38gEQ.gif

• 0
Posted
1 hour ago, ImpulsE said:

Trebuie sa completezi si 

cu datele necesare deoarece mai mult ca sigur panel-ul foloseste conexiune PDO ca sa fie compatibil cu orice versiune de PHP si daca nu l-ai completat nu o sa iti functioneze.

Tot nu merge ...

• 0
Posted
4 minutes ago, ImpulsE said:

Scrie-mi exact erorile pe care le primesti.

Nu se poate efectua conexiunea MYSQL

• 0
Posted
Just now, George. said:

Nu se poate efectua conexiunea MYSQL

Ai vreun error log in folderul panel-ului? Daca da te rog sa ii dai attach la post sau copiaza continutul lui si da-i paste aici.

Gh38gEQ.gif

• 0
Posted

Daca doresti, da-mi add (gasesti id de yahoo la profil) si te ajut prin teamviewer

• 0
Posted

Trebuie sa iti pui datele tale unde scrie host modifici si tot asa.

retired