George. Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Ce vrei sa faci: Am un panel b****d si nu pot sa ii fac conexiunea Ce ai incercat sa faci: Am incercat sa ii fac conexiunea dar nu reusesc Poze pentru a intelege despre ce este vorba: <?php $link = @mysql_connect('Ip mysql', 'nume database', 'parola mysql') or die("Nu se poate efectua conexiunea MYSQL"); mysql_select_db('nume databes', $link); $dbh = new PDO('mysql:host=ip;dbname=id database;charset=utf8', 'parola', 'parola'); ?> Altele:Eu am completat decat pana aici <?php $link = @mysql_connect('Ip mysql', 'nume database', 'parola mysql') or die("Nu se poate efectua conexiunea MYSQL"); mysql_select_db('nume databes', $link); De aici nu mai stiu si imi tot spune ca nu am facut conexiunea bine
0 ImpulsE Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Trebuie sa completezi si $dbh = new PDO('mysql:host=ip;dbname=id database;charset=utf8', 'parola', 'parola'); cu datele necesare deoarece mai mult ca sigur panel-ul foloseste conexiune PDO ca sa fie compatibil cu orice versiune de PHP si daca nu l-ai completat nu o sa iti functioneze.
0 George. Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 1 hour ago, ImpulsE said: Trebuie sa completezi si $dbh = new PDO('mysql:host=ip;dbname=id database;charset=utf8', 'parola', 'parola'); cu datele necesare deoarece mai mult ca sigur panel-ul foloseste conexiune PDO ca sa fie compatibil cu orice versiune de PHP si daca nu l-ai completat nu o sa iti functioneze. Tot nu merge ...
0 George. Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 4 minutes ago, ImpulsE said: Scrie-mi exact erorile pe care le primesti. Nu se poate efectua conexiunea MYSQL
0 ImpulsE Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Just now, George. said: Nu se poate efectua conexiunea MYSQL Ai vreun error log in folderul panel-ului? Daca da te rog sa ii dai attach la post sau copiaza continutul lui si da-i paste aici.
0 Daniϵl Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 nu ai facut bine conexiunea cu baza de date in ambele conexiuni
0 H.Paul Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Daca doresti, da-mi add (gasesti id de yahoo la profil) si te ajut prin teamviewer
0 Ștefăniță Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Trebuie sa iti pui datele tale unde scrie host modifici si tot asa. $dbh = new PDO('mysql:host=ip;dbname=id database;charset=utf8', 'parola', 'parola'); retired
Question
George.
Ce vrei sa faci: Am un panel b****d si nu pot sa ii fac conexiunea
Ce ai incercat sa faci: Am incercat sa ii fac conexiunea dar nu reusesc
Poze pentru a intelege despre ce este vorba:
<?php
8 answers to this question
Recommended Posts