marius11 Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Se poate schimba avatarul membrilor din adminCP , daca da de unde mai exact Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamal Alin Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 1 hour ago, marius11 said: Se poate schimba avatarul membrilor din adminCP , daca da de unde mai exact Mai exact ce vrei sa faci ? Quote Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!! http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius11 Posted May 24, 2016 Author Report Share Posted May 24, 2016 Acum 33 minute, Jamal Alin a spus: Mai exact ce vrei sa faci ? Mai exact doresc il loc de avatarul de la profilul membrilor sa fie un avatar setat de mine , de cate ori un membru isi face cont sa fie avatarul setat de mine nu cel al temei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3TrickZz Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Acum 5 ore, marius11 a spus: Se poate schimba avatarul membrilor din adminCP , daca da de unde mai exact Nu, nu se poate schimba avatar-ul din AdminCP, avatar-ul se schimba undeva din FTP.. am uitat eu cum se schimba ca iti spune-am, daca imi readuc aminte iti las aici un mesaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamal Alin Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Poza aceea se poate inlocui in FTP, cauta in imaginile temei folosite. numele acesteia este default.png Quote Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!! http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ainox Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 On 5/24/2016 at 15:31, marius11 said: Se poate schimba avatarul membrilor din adminCP , daca da de unde mai exact Salut, Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master\profile\default_large.png De asemenea, ca sa functioneze, trebuie sa dezactivezi Gravatars: Admin CP -> System Settings -> Members Tab -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars (pune-o pe off) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts