Daedric-Fox Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Poziţie: scripter Alte detalii: Salutare, eu sunt DaEdRiC-FoX, am in plan un nou proiect, si am nevoie de o persoana care sa ma sprijine, sa aiba idei bune, si sa nu incerce sa dea teapa. Atat am avut de spus. MODEL: Nume: Ce intentii ai cu acest proiect?: O scurta autocaracterizare: Varsta: Skype: ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
EnAcHe Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nume:Enache Ionut Ce intentii ai cu acest proiect?:Sa facem o cuminitate serioasa prin care sa aratam ca este posbil sa creezi un server fara "pile" O scurta autocaracterizare:Am 17 ani,locuiesc in orasul Novaci,imi place mult sa ma joc pe PC cand sunt acasa.Sunt o fie calma si sociabila care pune trup si sufle pentru pasiniuni cum ar fi:footbal,handbal,SAMP,CSGO. Varsta:Am 17 ani.Pot dovedi daca este nevoie. Skype:tenaceenache
MrAndyAdv Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nume: MrAndy Ce intentii ai cu acest proiect?: Sa il aduc cat mai sus si sa platesc bani cat de mult pot! O scurta autocaracterizare: Salutare! sunt ma numesc Andrei si am varsta de 17 ani ! eu cel mai mult stau la PC (no-lifer) si stau noaptea pe skype ca astistentele imi plac ! Varsta: 17 Skype: zzandrei.andrei1 Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Alin ︻芫═─── • Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Chiar acum, DaEdRiC-FoX a spus: Poziţie: scripter Alte detalii: Salutare, eu sunt DaEdRiC-FoX, am in plan un nou proiect, si am nevoie de o persoana care sa ma sprijine, sa aiba idei bune, si sa nu incerce sa dea teapa. Atat am avut de spus. MODEL: Chiar acum, DaEdRiC-FoX a spus: Nume: Alin ︻芫═─── • Ce intentii ai cu acest proiect?: vrei ceva serios cautama in pm O scurta autocaracterizare: descrierea tio spun pe teamspeak3 direct prin voce atata pot zice am o varsta de 30 ani si nu ma tin de glume vino sa vorbim si ati vei face o caracterizare despre mine. Varsta: 30 Skype:detalii personale nu dau la nimeni daca nu e ceva serios.
Recommended Posts