Jump to content

Recommended Posts

Posted

Basic Quest Sistem 

Salutare si sper ca nu va rapesc prea mult timp dar as vrea sa postez un Filescript, in acest FileScript se face referire si cum ati vazut din titlu un sistem de quest.

Am facut un Tutorial pentru cei care vror sa stie cum am facut acest Sistem de Quest

Link - 

Iar pentru ce-i care chiar nu au rabdare sa se uite la videoclip o sa pun si un link mai jos de unde puteti descarca FileScriptul

Download Link - http://pastebin.com/RA7wGNig

- No Bugs -

Daca gasiti vrun bug nu ezitati sa spuneti in comentari(Orice comentariu este constructiv)

• Upvote 2
Posted

Dragut, felicitari. Ai un 10 de la mine ;)

private void Copiati_asta(Plagiatori p)
{
      if(p.name != "unknown")
      {
           Cursor.Hide();
           MessageBox.Show("Daca copiezi, esti considerat un zeu iar daca muncesti este consderat un nimic");
           MessageBox.Show("Cei ce muncesc sunt criticati mai aspru decat cei care copiaza, fiindca de la cei care muncesc se asteapta performante..");
           MessageBox.Show("Ofera acelei persoane care a muncit, macar un multumesc fiindca el e cel care-ti aduce tie laudele pe care el ar trebui sa le primeasca.");
           MessageBox.Show("Poti mintii o lume intreaga dar nu te poti minti pe tine.");
           MessageBox.Show("Sper ca acest mesaj sa-ti intre bine in cap, reputatie negativa imi va dovedi ca nu ai inteles nimic");
           MessageBox.Show("Multumesc....");
           Program.close();
      }
}
Posted

O singura problema, as vrea ca la script, dupa ce gaseste toate pickup-urile, sa dea un premiu, gen "Felicitari, ai gasit inimioarele si ai primit x, y,z");, se poate ? Adica, imi poti da o schita ceva ?

Posted

E foarte bine structurat si foarte buna ideea ! O sa-l folosesc pentru a face un sistem de quest mai dezvoltat. Multumesc mult !

Mai astept si alte idei de la tine, esti bun ! ;)

Posted
La 5/21/2016 la 0:34, VladutzAndYoutube a spus:

Basic Quest Sistem 

Salutare si sper ca nu va rapesc prea mult timp dar as vrea sa postez un Filescript, in acest FileScript se face referire si cum ati vazut din titlu un sistem de quest.

Am facut un Tutorial pentru cei care vror sa stie cum am facut acest Sistem de Quest

Link - 

Iar pentru ce-i care chiar nu au rabdare sa se uite la videoclip o sa pun si un link mai jos de unde puteti descarca FileScriptul

Download Link - http://pastebin.com/RA7wGNig

- No Bugs -

Daca gasiti vrun bug nu ezitati sa spuneti in comentari(Orice comentariu este constructiv)

sistemul e vechi e copiat din Gm s4rik

Posted Image

Posted Image

Posted Image

dance_dancing_08.gif

• 1 year later...