s4uriK.Official Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Daca v-a placut acest tutorial si apreciati ceea ce am facut nu uitati de un +1 Quote Serverul meu de Discord: Click aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniϵl Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Sincer acuma.. Din imaginea care e pana sa deschizi videoclipul, pare sa fie panelul bladex.. Era chiar asa de greu sa lasi creditele creatorului in treaba lor? Rusine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3TrickZz Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Acum 5 ore, s4uriK a spus: Daca v-a placut acest tutorial si apreciati ceea ce am facut nu uitati de un +1 Da-i mai usor microfon-ul, ca se aude bazait-ul ala sacaitor... si mouse-ul la fel. P.S: Inainte de a face un "tutorial" sau orice altceva cu ceva care nu este al tau, mai bine nu il mai fa, doar daca ai acordul creatorului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts