elite Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 (edited) Poziţie: Designer / Movie maker / Idei utile pentru server + forumCe servicii pot oferi: Ajutor de design pentru forum Idei utile pentru forum / server Pot crea diverse filmulete pentru server si nu numai Pot ajuta la promovare Alte detalii: Pentru a vedea cateva videoclipuri sau lucrari facute de mine ma puteti contacta prin PM sau pe Y!M: evil_deeds62 Am facut acest topic deoarece m-am saturat sa joc pe servere sa fac treaba acolo si dupa sa se dea WIPE sau sa se INCHIDA. Doresc sa ajut un server care sa fie stabil. Edited May 9, 2016 by elite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Kr0niX[] Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 4 hours ago, elite said: Poziţie: Designer / Movie maker / Idei utile pentru server + forumCe servicii pot oferi: Ajutor de design pentru forum Idei utile pentru forum / server Pot crea diverse filmulete pentru server si nu numai Pot ajuta la promovare Alte detalii: Pentru a vedea cateva videoclipuri sau lucrari facute de mine ma puteti contacta prin PM sau pe Y!M: evil_deeds62 Am facut acest topic deoarece m-am saturat sa joc pe servere sa fac treaba acolo si dupa sa se dea WIPE sau sa se INCHIDA. Doresc sa ajut un server care sa fie stabil. Ti-am dat un pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Mai esti valabil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidro. Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 da man desigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts