Ksenon Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Ce-ai facut ma nene ma. Luati de aci cat e cald: http://www65.zippyshare.com/v/Id05dU68/file.html Pt ratatu de Hurdock: Data viitoare cauta alt server unde sa intrii cu troll hack si destea. Apropo si pe mxhost iti pic siteu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTuNNe Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Acum 8 minute, Ksenon a spus: Pt ratatu de Hurdock: Data viitoare cauta alt server unde sa intrii cu troll hack si destea. Apropo si pe mxhost iti pic siteu. Ma intereseaza doar fraza asta: Eu intru pe forumul lui mereu sa vad ce se intampla daca pica sau nu,si am auzit ca ai dat tu vrun ddos ceva,dar din ce am vazut tu ai facut doar lag,nu ai picat pana acum forumul.Din toate zilele in care a fost picat forumul a fost picat mine,si asta ti-o poate confirma el. So...sa inteleg ca te lauzi pe munca mea?:)) Quote Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksenon Posted May 6, 2016 Author Report Share Posted May 6, 2016 Just now, TKCode said: Ma intereseaza doar fraza asta: Eu intru pe forumul lui mereu sa vad ce se intampla daca pica sau nu,si am auzit ca ai dat tu vrun ddos ceva,dar din ce am vazut tu ai facut doar lag,nu ai picat pana acum forumul.Din toate zilele in care a fost picat forumul a fost picat mine,si asta ti-o poate confirma el. So...sa inteleg ca te lauzi pe munca mea?:)) Cer warn pentru acest retardat, ce munca ma omule. Daca iti arat botii mei iti ia monitoru razna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTuNNe Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Chiar acum, Ksenon a spus: Cer warn pentru acest retardat, ce munca ma omule. Daca iti arat botii mei iti ia monitoru razna. WTF,vad ca esti sensibil. 1.Ce-ai patit fetita?Unde te-am atins? 2.Pentru ce warn?Ca am postat la totul si nimic unde e off topic? 3.Altul care se lauda ca stie de mIRC....ba...cand o sa ai bani de root-uri sa ma anunti.Daca faci lag la un site n-ai dat de nimic,cand il pici e aur. Apropo: Usor "hecare",nu te lauda,lauda aduce rele Quote Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
CountTheHours Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 (edited) 1 hour ago, Ksenon said: Ce-ai facut ma nene ma. Luati de aci cat e cald: http://www65.zippyshare.com/v/Id05dU68/file.html Pt ratatu de Hurdock: Data viitoare cauta alt server unde sa intrii cu troll hack si destea. Apropo si pe mxhost iti pic siteu. Copil copac, eu am intrat pe server cu troll hack, nu hurdock, el nu ti-a facut nimic la masini. Si nu am intrat ca sa ma razbun pentru ce mi-ai facut tu mie, doar ca voiam sa testez troll-ul sa vad cum functioneaza, ca nu gaseam alt server cu o securitate mai proasta ca a ta. App, tie daca-ti arat masinile de pe serverul tau, ti-o ia comunitatea razna :)). Edited May 6, 2016 by CountTheHours Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Er0R Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Acum 43 minute, Ksenon a spus: Cer warn pentru acest retardat, ce munca ma omule. Daca iti arat botii mei iti ia monitoru razna. Noul Versace al sa-mp-ului :))))))))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ainox Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 38 minutes ago, CountTheHours said: Copil copac, eu am intrat pe server cu troll hack, nu hurdock, el nu ti-a facut nimic la masini. Si nu am intrat ca sa ma razbun pentru ce mi-ai facut tu mie, doar ca voiam sa testez troll-ul sa vad cum functioneaza, ca nu gaseam alt server cu o securitate mai proasta ca a ta. Aoleu =))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Kr0niX[] Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 (edited) 2 hours ago, Ksenon said: Ce-ai facut ma nene ma. Luati de aci cat e cald: http://www65.zippyshare.com/v/Id05dU68/file.html Pt ratatu de Hurdock: Data viitoare cauta alt server unde sa intrii cu troll hack si destea. Apropo si pe mxhost iti pic siteu. Un om de nimic alt cuvant nu am. Edited May 6, 2016 by .Kr0niX[] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armyw0w Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 raule, brb ma ascund sub pat 1 Quote Nu prea ajut la categoria RP/GF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts