HsY Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 (edited) Caut scripter pentru deschiderea unui server samp ( cu gm , dar sa nu fie edit.pot edita si eu un gm ) Caut si un partener pentru serverul samp ( de preferat sa ma poata ajuta si la forum,gamecp,populare...etc. ) Cerinte: +16 ani,sa poata ajuta la popularea serverului , sa aiba timp pentru server,forum...etc. Detin host plus forum dar daca treaba merge bine vreau sa schimb totul pe un vps/dedicat. Nu este nevoie de suport financiar Mai multe detalii in privat sau pe skype : hsydody Edited May 10, 2016 by HsY
Jamal Alin Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Ce ai tu au multi in ziua de azi, problema e daca ai jucatrori / staff de strans e greu sa-i strangi, sa aduni niste jucatoricare stii ca vor juca pe server e foarte greu, in ruma cu cativa ani era mai usor dar acum e aproape imposibil. CU parere de rau o spun, Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!! http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7
HsY Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 4 hours ago, Jamal Alin said: Ce ai tu au multi in ziua de azi, problema e daca ai jucatrori / staff de strans e greu sa-i strangi, sa aduni niste jucatoricare stii ca vor juca pe server e foarte greu, in ruma cu cativa ani era mai usor dar acum e aproape imposibil. CU parere de rau o spun, Stiu ca e greu sa strangi ... am mai avut server cu multi ani in urma cand era si mai greu ( zic eu ) Si posibil sa fie si cineva care are server sau a avut si nu-si permite sa il tina pe host
Guest Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Te pot ajuta cu o afiliere pe forum-ul meu, este inca in lucru dar merge. te pot ajuta eu cu un gm sa ti-l fac de la 0 dar o sa dureze ceva. singurul lucru ca nu am host. Depinde ce gm vrei Eu iti pot oferi de stunt/rpg Roleplay am deja, nu mai am nev. Daca e ceva PM
Recommended Posts