- 0
Problema player text
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
BRAGA03
Problema intalnita (descriere):Tot incerc sa fac sa imi apara textul playerului pe 2 randuri daca e prea lung, dar nu imi iese cum vreau eu. Prima data mi l-a impartit in doua parti egale, si eu nu vreau asa, iar acum, am incercat altceva, si nu merge deloc.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
stock SendSplitMessageEx(playerid, color,const final[]) { new buffer[EX_SPLITLENGTH+5]; new len = strlen(final); if(len>EX_SPLITLENGTH) { new times = (len/EX_SPLITLENGTH); for(new i = 0; i < times+1; i++) { strdel(buffer, 0, EX_SPLITLENGTH+5); if(len-(i*EX_SPLITLENGTH)>EX_SPLITLENGTH) { strmid(buffer, final, EX_SPLITLENGTH*i, EX_SPLITLENGTH*(i+1)); format(buffer, sizeof(buffer), "%s ...", buffer); } else { strmid(buffer, final, EX_SPLITLENGTH*i, len); } //SendClientMessage(playerid, color, buffer); ProxDetector(20.0, playerid, buffer,COLOR_GRAD1,COLOR_GRAD2,COLOR_GRAD3,COLOR_GRAD4,COLOR_GRAD5); } } else { //SendClientMessage(playerid, color, final); ProxDetector(20.0, playerid, final,COLOR_GRAD1,COLOR_GRAD2,COLOR_GRAD3,COLOR_GRAD4,COLOR_GRAD5); } }//OnPlayerText SendSplitMessageEx(playerid, -1,text)Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, de foarte multe ori.
7 answers to this question
Recommended Posts