- 0
Problema player text
-
Similar Content
-
Cum adaug melodie pe timpul logarii? cand se logheaza playerii sa cante o anumita piesa
By Decisivul,
- 2 replies
- 170 views
-
- 1 answer
- 239 views
-
- 3 answers
- 356 views
-
- 3 replies
- 408 views
-
- 2 replies
- 39 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
BRAGA03
Problema intalnita (descriere):Tot incerc sa fac sa imi apara textul playerului pe 2 randuri daca e prea lung, dar nu imi iese cum vreau eu. Prima data mi l-a impartit in doua parti egale, si eu nu vreau asa, iar acum, am incercat altceva, si nu merge deloc.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
stock SendSplitMessageEx(playerid, color,const final[]) { new buffer[EX_SPLITLENGTH+5]; new len = strlen(final); if(len>EX_SPLITLENGTH) { new times = (len/EX_SPLITLENGTH); for(new i = 0; i < times+1; i++) { strdel(buffer, 0, EX_SPLITLENGTH+5); if(len-(i*EX_SPLITLENGTH)>EX_SPLITLENGTH) { strmid(buffer, final, EX_SPLITLENGTH*i, EX_SPLITLENGTH*(i+1)); format(buffer, sizeof(buffer), "%s ...", buffer); } else { strmid(buffer, final, EX_SPLITLENGTH*i, len); } //SendClientMessage(playerid, color, buffer); ProxDetector(20.0, playerid, buffer,COLOR_GRAD1,COLOR_GRAD2,COLOR_GRAD3,COLOR_GRAD4,COLOR_GRAD5); } } else { //SendClientMessage(playerid, color, final); ProxDetector(20.0, playerid, final,COLOR_GRAD1,COLOR_GRAD2,COLOR_GRAD3,COLOR_GRAD4,COLOR_GRAD5); } }
//OnPlayerText SendSplitMessageEx(playerid, -1,text)
Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, de foarte multe ori.
7 answers to this question
Recommended Posts