Jump to content

Recommended Posts

Posted

Descriere produs: GAMEMODE SA-MP RPG.
Cat sunt dispus să plătesc: DEPINDE CAT DE COMPLEX ESTE GAMEMODE-UL
Alte detalii:  Cumpar gamemode RPG , nu doresc edit-uri  sau gen serverele mari . Doresc testarea gamemode-ului. Astept pm cu id-ul de skype / Y!M / Facebook .

Posted

Esti dispus sa dai 400 RON pentru un gamemode lucrat de la 0. Nu am cum sa zic ca e unic pentru ca se gasesc chestii care se mai gasesc si pe alte servere, dar are si chestii unice. Ti le voi prezenta daca ai fi dispus sa dai acesti bani pentru a-l cumpara. Pretul este fix. gamemode-ul este complex dupa parerea mea, are aproximativ 35.000 linii

Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!!

http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7

• 4 months later...
Posted (edited)

Am eu un gm destul de unic dupa părerea mea cu chestii ce nu sunt pe alte servere. E inceput de la 0 nu de la alt gm si are 60000+ linii. Pretul este de 140 de lei,nu las din pret. Daca vrei , vorbim pe skipe. Skipe:petricucu(am o poza cu panda)

Edited by JumpyWizard