Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Din 2 conturi se face 1 de ex pe primul intru cu mclukz bag parola, imi dau admin etc. si apoi cu al 2 lea intru cu McluKz si deja imi cere parola de la contul celalant, si cand intru imi da admin si tot ce aveam pe contul mclukz.

si la scriptfiles/users nu imi apare contul McluKz deoarece e vreo eroare in sistem ceva care nu citeste literele mari si mici ci decat numele respectiv.

am gamemode corectgaming

Edited by McLukz
Posted

Nu e nici o eroare, nu așa e normal? Un nume e unic chiar dacă folosești majuscule sau minuscule (ex: daw sau daW, tot același cont e)

Posted

Eu nu prea cred asta, am jucat pe multe servere ,si am incercat problema asta si chiar nu face asa ceva se face un cont nou .

Posted

Yini nu sunt sigur ca face diferente la sistem login dintre literele mari si cele mici. Ori cum o sa ma documentez si o sa vad.

• Upvote 1
Posted (edited)

Prin asta am inteles ca trebuie sa fac strcmp , dar problema e ca nu am inteles mare lucru, imi poti spune mai amanuntit unde trebuie sa modific mai exact?

Edited by McLukz