Jump to content

McLukz

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

McLukz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da mai revin cu o problema cand dau /stats imi apare Masina1:999 Masina2:999 Masina3:999 , dar respectivul jucator are deja o masina si nu ii apare folosesc carownership stiti cum sa fac sa imi apara?
  2. Am rezolvat era lipsa folderul carkeys unde se salva .Mersi oricum:)
  3. Am o problema la sistemul de carownership, creez o masina pe server cu /acreatecar o cumpar , si dupa aceea daca dau restart la server si ma duc in masina sa dau /v sellto imi zice ca sa stau in masina mea , dar eu deja sunt in masina respectiva. Adica concret nu ramane masina la jucator....Folosesc CarOwnerShip Am pus la carsonserver exact nr de masini din gamemode + 1. Si tot la fel. Am bagat acelea cu load si unload exact cum imi spune dar tot degeaba.
  4. Prin asta am inteles ca trebuie sa fac strcmp , dar problema e ca nu am inteles mare lucru, imi poti spune mai amanuntit unde trebuie sa modific mai exact?
  5. Ok, daca se poate sa imi dai un raspuns cat mai rapid ca am nevoie sa rezolv asta.
  6. Te mai poti uita la topicul facut de mine cu problema inregistrare/loogare?

  7. Da... astept raspunsul baiatului care ma intrebat mai sus, sper ca o sa ma rezolve
  8. Eu nu prea cred asta, am jucat pe multe servere ,si am incercat problema asta si chiar nu face asa ceva se face un cont nou .
  9. Din 2 conturi se face 1 de ex pe primul intru cu mclukz bag parola, imi dau admin etc. si apoi cu al 2 lea intru cu McluKz si deja imi cere parola de la contul celalant, si cand intru imi da admin si tot ce aveam pe contul mclukz. si la scriptfiles/users nu imi apare contul McluKz deoarece e vreo eroare in sistem ceva care nu citeste literele mari si mici ci decat numele respectiv. am gamemode corectgaming
  10. Defapt , tu nu ai inteles ce vreau sa zic , eu vreau sa zic ca , din 2 conturi se face 1 de ex pe primul intru cu mclukz bag parola, imi dau admin etc. si apoi cu al 2 lea intru cu McluKz si deja imi cere parola de la contul celalant, si cand intru imi da admin si tot ce aveam pe contul mclukz. si la scriptfiles/users nu imi apare contul McluKz deoarece e vreo eroare in sistem ceva care nu citeste literele mari si mici ci decat numele
  11. Deci ,daca intru pe server si imi fac cont cu numele asta: McLukz ,si apoi intru din nou cu numele mclUkz ,sau sa fie doar modificate literele mari sau mici, imi da tot ce aveam pe contul McLukz. Eu cred ca este o problema de la sistemul de register/login , vreau sa precizez am gm-ul corectgaming.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.