MaTTeO Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 (edited) Salut... Am fs car owner ship. ... însă nu pot sa dau de cap cu 3 probleme...și mă gândeam ca poate mă puteți ajuta ... deci prima problmea este ca mă duc în ds ..creez mașină. . O parchez dau /rac la totul e bine ... mi o spawneaza la locul ei ... dau tow iarăși e bine ...dau locate din nou merge totul perfect ...După ce dau restart la server .mașinile dispar și nu merge nici locate nici tow ...plyerii au la /mycars mașină însă ea nu apare pe server . A doua problema mai puțin importanta dar totuși supărătoare este ca dau lock la vehicul și totuși poate intra oricine sa conducă mașina ... a treia care nu este așa importanta ca celelalte 2 este salvarea tunningul care nu se întâmplă ... Va rog mult sa mă ajutați sa îmi dau seama care este problema Edited April 11, 2016 by MaTTeO
Mister Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 In primul rand sistemul de masini nu trebuie sa fie in fs, daca gmul tau nu are nici sistem de masini atunci lasal, ca vad ca tu nu stii sa il faci __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
MaTTeO Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 (edited) L am rezolvat ...nu aveam mașinile numarate.. și nu s așa de prost sa îl pun fs ..l am pus în gm doar ca nu mi se salva mașinile Edited April 14, 2016 by MaTTeO
Recommended Posts