Jump to content

De ce nu aveți imaginație?


DreiVian

Recommended Posts

Salut ma numesc Andrei si sunt nou pe acest site(forum,comunitate). M'am decis sa imi fac un cont aici din nevoia de a invata scripting.  Din prima zi de căutări in secțiunea tutoriale sau cerere tutoriale am gasit o mulțime de topicuri care contineau 3,5 cuvinte identice. Știți la ce cuvinte ma refer ?  Ca si pe ...(), asemanator cu (gm,comanda,functia etc..) ...(). Prieteni dragi unde sunt ideiile voastre? De aia va numiți scripteri sa faceti ceva original nu sa fiți papagali.

Păcat că vreți să copiați pe cineva cu succes, în loc să ai tu propria ta arta. Poți să fii cat de bun,dacă nu ai ideii propri tot deageaba

Ce parere aveti ? 

Link to comment
Share on other sites

Am avut 100 de mii de idei unice si interesante zic eu, cand am avut server, am postat gmul pe net dupa ceva timp, nimeni nu aprecia scripturile unice, am muncit degeaba la ele, gmul prima data chiar era unic, apoi cu timpul a trebuit sa modific in el, sa il fac pe placul playerilor(pentru prosti, gen nu /engine sa apesi direct 2) si tot felul de chestii. Deci si daca ai idei unice le ai doar pentru tine, nu multi vor fi cei ce apreciaza 

  • Upvote 1

 

    __  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Link to comment
Share on other sites

Vrei chestii originale? Unde te crezi, ai uitat că stăm in România ?

Unde majoritatea jucătorilor de sa-mp au 10-16 ani (Eu la 18 ani deja mă simt Moș Crăciun când intreb in joc câți ani ai și aud 11)

 

Părerea mea cum ar fi reparată toată chestia asta?

  • Inregistrarea doar prin invitație pe comunitatea de coding, așa nimeni nu o să mai poată facă rost de gamemode-uri prea ușor, și să fie inregistrată la o firmă dmca gen , unde dacă postezi ceva din conținutul postat pe site-ul acesta de ex, pe comunitatea ta de 2 lei iți este picat website și șters conținut in urma aplicării de lege.
  • Atunci când tu faci o prostie (țeapă gen) și eu te-am invitat, eu să fiu tras la răspundere alături de tine, așa nimeni nu va da invitații pe moca.

Legat de servere cum să rezolvăm serverel fantomă?

  • Orice gamemode postat să trebuiască să aibă un buton de auto distrugere in ghilimele simplu adăugat intr-un include, cei pricepuți in pawn vor ști de aceste probleme cei care sunt in stare doar de modificat și copiat credite, nu .

 

Legat de faza cu vai gm-uri unice, hold your breath.

 

Da eu ca coder cu experiență in domeniu pawn știu toată mapa, id-urile la vehicule și obiecte (40%) ca pe tată-l nostru. dar dacă eu iți fac tie un sistem avansat și complicat, ca jucător incepător intri frumos vrei să te distrezi de modă veche,nu să stai 1 oră să inveți un sistem.

 

Și tot la chestia cu invitație, am in plan conceperea unui server cu invitații.

La ce ar ajuta asta?

  • O comunitatea mai curată și non-toxică plină de copilași de 10 ani (Și la fel chestia cu cine il invită răspunde de el)
  • Vârsta minimă de inregistare să fie de 14 ani, da mulți  acum o să zică vaai de ce 14? Deoarece vor avea 2 opțiuni - să fie invitați de cineva și să fie pe numele lui, sau să incerce o aplicație și să fie inregistrați legitim, cei invitați să nu aibă voie să invite alții, cei inregistrați să aibă.
  • Mulți căutăm o comunitate prietenoasă și bine intreținută, 50% poate că e bine intreținută dar cealaltă 50% reprezintă jucătorul, dacă eu intru pe un server cu gamemode pe placul meu ce rost are dacă sunt injurat de un puști de 7 ani și omorât de unul de 13 ?

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.