Ainox Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Salut, o intrebare, cum deschid un panel in localhost? de conectat il conectez dar pe care adresa il accesez?
0 Ainox Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 4 minutes ago, keNN. said: Tastezi in bara de cautare ''localhost'' Pai nu merge..imi apare de la xampp..
0 VladDz. Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 53 minutes ago, Ainox said: Pai nu merge..imi apare de la xampp.. pai baga panelul unde ai instalat xampp > htdocs si denumeste folderul unde e panel in "panel" (fara ghilimele). Dupa scrie in bara de cautare localhost/panel/ sal
0 Ainox Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 13 minutes ago, VladDz. said: pai baga panelul unde ai instalat xampp > htdocs si denumeste folderul unde e panel in "panel" (fara ghilimele). Dupa scrie in bara de cautare localhost/panel/
0 AdryanOvi Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 pai iti da o eroare in includes/conection, si mie imi face lafel, acolo ai mai multe de modificat, cum ar fii numele, parola, baza de date, parola bazei de date insa pot sa fie altcumva denumite, depinde ce panel ai.
0 Ainox Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 (edited) 23 minutes ago, AdryanOvi said: pai iti da o eroare in includes/conection, si mie imi face lafel, acolo ai mai multe de modificat, cum ar fii numele, parola, baza de date, parola bazei de date insa pot sa fie altcumva denumite, depinde ce panel ai. Serios? daca nu imi spuneai tu nu stiam sa conectez, lol Edited March 29, 2016 by Ainox
0 VladDz. Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 50 minutes ago, Ainox said: Pai s-a pus pe localhost bine, acm nu ai facut conectiunea bine. sal
0 Ainox Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 (edited) On 29.03.2016 at 21:12, VladDz. said: Pai s-a pus pe localhost bine, acm nu ai facut conectiunea bine. Edited March 31, 2016 by Ainox
0 S.Valentin (Hurdock) Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 1. Instalează WAMP 2. Intri pe localhost/phpmyadmin și faci o bază de date, și introduci sql de la server. 3. Știu că primești niște erori de la wamp pentru ca nu ai niște dll-uri la instalarea de bază, așa că să verifici log-urile să le rezolvi 4. Iți iei curaj si incepi să faci conecțiunea, nu e greu să te plimbi prin fișiere și să modifici p-acolo cu datele corespunzătoare. Voala.
0 WARfree Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 On 29.03.2016 at 21:16, Ainox said: Ne poti pune ce scrie in connection.php aici?
0 Blaskowski Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Pe localhost nu merge, pune-l pe un host (hostul sa fie unul bun, sa-ti citeasca toate 'porcariile' ce le ai in panel).
0 Ainox Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 56 minutes ago, @Bogdan said: Pe localhost nu merge, pune-l pe un host (hostul sa fie unul bun, sa-ti citeasca toate 'porcariile' ce le ai in panel). Omule, gata,postarea e veche, crezi ca mai conteaza acum? si poti si pe localhost.
Question
Ainox
Salut, o intrebare, cum deschid un panel in localhost? de conectat il conectez dar pe care adresa il accesez?
13 answers to this question
Recommended Posts