Scott_Williams Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Salut , ma puteti ajuta cu ceva? Ma gandeam daca nu se poate face o comanda pentru masinile personale din GM. Comanda /sellto .. sau cv de genul in care sa poata vinde masina proprietarul din joc. Sar putea face?Multumesc
MrBlack Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Pai tu vrei un car ownership ? Gen /v sell , sellto , buy, color , Daca da cred ca o sa fac eu un tutorial ca sa fac lumea fericita , desi nu vor sti prea multi sa il puna! Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
Scott_Williams Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Pai tu vrei un car ownership ? Gen /v sell , sellto , buy, color , Daca da cred ca o sa fac eu un tutorial ca sa fac lumea fericita , desi nu vor sti prea multi sa il puna!Deci daca ai face un tutorial valabil si calumea.. sigur ai ajuta foarte multa lume.. o gramada. Ar fi foarte buna iidea...
IstuntmanI Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Scott_Williams, nu mai posta problemele godfather in afara topicului respectiv, este a nu stiu cata abatere.Warn +1.http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,5356.0.html
Question
Scott_Williams
Salut , ma puteti ajuta cu ceva? Ma gandeam daca nu se poate face o comanda pentru masinile personale din GM. Comanda /sellto .. sau cv de genul in care sa poata vinde masina proprietarul din joc. Sar putea face?Multumesc
3 answers to this question
Recommended Posts