AdY.Capone Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Salut, folosesc gamemode saints si as vrea sa modific spawn-ul la masini. Adica sa poti avea mai multe masini spawnate pe server. Stiu ca acest lucru cauzeaza lag, dar momentan nu am foarte multi jucatorii si as vrea sa testez asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mister Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 respecta modelul, nu cred ca vei fi ajutat, trebuie restructurat sistemul pentru ca se buguie altfel intre ele, si e destul de greu avand in vedere ca trebuie sa editezi toate comenzile si functiile care au legatura cu masinile personale __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EquiNoxAdv Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Respecta modelul. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
AdY.Capone
Salut, folosesc gamemode saints si as vrea sa modific spawn-ul la masini. Adica sa poti avea mai multe masini spawnate pe server. Stiu ca acest lucru cauzeaza lag, dar momentan nu am foarte multi jucatorii si as vrea sa testez asta.
2 answers to this question
Recommended Posts