Oniqas Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Salut, M-am gandit sa deschid un server de samp cu un prieten. Avem un gamemode pe care l-am cumparat, din cat l-am testat nu am gasit buguri. Niciunul dintre noi nu avem cunostinte in pawn, asa ca am venit aici sa caut un partener. Ce ar trebui sa faca respectivul, sa modifice unele aspecte spre placul nostru, sa rezolve eventualele buguri etc. Noi ne vom ocupa de plata serverului, a forumului si a panelului. Cerinte: - varsta minima : 16 - cunostinte bune - spirit de echipa
StrypS Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Salut, sunt StrypS, un scripter de 16 ani, cu experienta medie, doresc sa te ajut, id meu de skype este:dumitrel.catalin29
MentoSan Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Salut @Oniqas , lasa-mi pm cu un id de contact. Edited March 6, 2016 by MentoSan
H3x0byN Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ma pot ocupa eu, 17 ani. facebook.com/gabriel.gbr.106
Smoz UNICU CEL ADEVARAT Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 ma ofer eu am frumoasa varsta de 18 ani am cunostine din pawn add game.vido am si spirit de echipa
PlayerConnect Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Parerea mea ar fi sa incecati voi sa invatati,aveti o categorie de ajutor scripting unde veti primi cu siguranta raspuns la problemele voastre,eu nu am cine stie ce costinte dar cu putin ajutor poti face multe lucruri. Afiliera cu un scripter a dus la sfarsitul multor comunitati. Edited April 2, 2016 by PlayerConnect
.№_Fpk.Marius_™. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Fpk Marius FB. Am 17 ani si fac scripting SA:MP di 3 ani di zile di acuma. Scripter in orice fel de tip de server. Astept sa ma contactezi daca doresti. Edited April 4, 2016 by .№_Fpk.Marius_™.
Daniϵl Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 1 oră în urmă, .№_Fpk.Marius_™. a spus: Fpk Marius FB. Am 17 ani si fac scripting SA:MP di 3 ani di zile di acuma. Scripter in orice fel de tip de server. Astept sa ma contactezi daca doresti. "di" -urile alea face tot postul tău. :-j
.№_Fpk.Marius_™. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 La 4/4/2016 la 1:55, Daniϵl a spus: "di" -urile alea face tot postul tău. :-j n-are sens ci spui.. ci legatura au?
Daniϵl Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Just now, .№_Fpk.Marius_™. said: n-are sens ci spui.. ci legatura au? Felul în care scrii, sigur te va contacta cineva.
.№_Fpk.Marius_™. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Mda.. hai s fiu un fals.. Acum 6 ore, .№_Fpk.Marius_™. a spus: Mda.. hai s fiu un fals.. nu?
Recommended Posts