Kingsley Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Nu e reclama sau prostie de a il omagia pe unu dar ma intreb cine e [RW]Robi asta?Adica stiu ca are RedPlay dar cum naibii a avut succes de atinge cu un Vortex buguit 200/200?Am auzit niste zvonuri cum ca ar fi tepar si cum ca are 13 ani...as vrea sa imi da-ti mai multe informatii pt. cultura mea generala. Edited February 14, 2016 by Tud0r. #Imparat #Codat Retras
kwnx Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nu inteleg la ce te ajuta astfel de informatii.
VenoWW Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Acum 9 minute, Tud0r. #Imparat #Codat a spus: Nu e reclama sau prostie de a il omagia pe unu dar ma intreb cine e [RW]Robi asta?Adica stiu ca are RedPlay dar cum naibii a avut succes de atinge cu un Vortex buguit 200/200?Am auzit niste zvonuri cum ca ar fi tepar si cum ca are 13 ani...as vrea sa imi da-ti mai multe informatii pt. cultura mea generala. Întradevăr acest Robi, ar in jur de 13'14 ani.El si'a populat serverul cu ajutorul grupurilor de SAMP si cu boţi, puteţi să îii faceţi ce vreţi el nu vă recunoaşte nici mort :))))
Kingsley Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 10 minutes ago, KnowN said: Nu inteleg la ce te ajuta astfel de informatii. Am zis...pt. cultura mea generala Retras
cOBRa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Are 13-14 ani, cica a inceput sa scripteze de la 11 ani, si-a populat server-ul cu ajutorul reclamelor de pe facebook, nu stiu daca e tepar sau nu, dar vad ca multa lume isi bate joc de el, din invidia ca un copil de 13 ani are un server mai populat decat ei.Eu il cunosc de cand a avut un parteneriat cu unu Bogdan care a avut succes cu server-ul pana i-a dat Bogdan o teapa cu server-ul, dupa sa intrerupt parteneriatul si apoi a inceput sa aiba succes cu server-ul de sa-mp, de la 70-80 playeri a ajuns la 200 .
GenOxigen Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Just now, cOBRa said: Are 13-14 ani, cica a inceput sa scripteze de la 11 ani, si-a populat server-ul cu ajutorul reclamelor de pe facebook, nu stiu daca e tepar sau nu, dar vad ca multa lume isi bate joc de el, din invidia ca un copil de 13 ani are un server mai populat decat ei.Eu il cunosc de cand a avut un parteneriat cu unu Bogdan care a avut succes cu server-ul pana i-a dat Bogdan o teapa cu server-ul, dupa sa intrerupt parteneriatul si apoi a inceput sa aiba succes cu server-ul de sa-mp, de la 70-80 playeri a ajuns la 200 . Bine zis cica si sa sti ca server-ul lui are boti la greu intra si o sa vezi si tu.Cat despre el copie sisteme pe net le pune pe gm lui si zice ca sunt facute de el se da drept mare scripter ca el face theme de windows 7....Este doar un copil care se da mare cu munca altuia.
cOBRa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Chiar acum, GenOxigen a spus: Bine zis cica si sa sti ca server-ul lui are boti la greu intra si o sa vezi si tu.Cat despre el copie sisteme pe net le pune pe gm lui si zice ca sunt facute de el se da drept mare scripter ca el face theme de windows 7....Este doar un copil care se da mare cu munca altuia. Am jucat pe server-ul lui si nu am vazut boti(n-am jucat ca disperatul) .De ce cred asta, deoarece cand am jucat ultima data pe server a facut un event si a venit 90 - 100 playeri din 130 ..
GenOxigen Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Eu nu joc sa:mp ca disperatul nici macar nu ma mai joc intru din an in paste ca sa sti :D.Plus ce am vazut din discutiile de pe facebook el tine server-ul din pc.
Er0R Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Cand s-a deschis pentru prima data serverulul lui eu am fost on pot sa spun cu mana pe inima doar la spawn erau cel putin 30-40 de boti si era un lag infernal
Recommended Posts