nErVi Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 M-am apucat sa scriptez un gm Role Play si sa las god father in urma Dar am dat din prima peste o eroare : RolePlay.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "a_zones"mia zis cineva ca artrebui sa caut ''includul a_zone.ini'' da nu l-am gasit daca ma puteti ajuta cu el
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 15, 2011 Administrator Posted January 15, 2011 http://www.xerom-zone.ro/index.php?action=include ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
nErVi Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 l-am modificat da tot aceasi eroare imi da
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 15, 2011 Administrator Posted January 15, 2011 Ai mai multe servere in PC. Fisierele .pwn le deschizi cu un anumit Pawno, iar tu ai bagat includele ala in alt Pawno. Deschide pawncc.exe din Pawno care crezi tu ca e mai bun si apoi redeschide acel fisier .pwn sau copii includele ala in toate serverele tale. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
nErVi
M-am apucat sa scriptez un gm Role Play si sa las god father in urma
Dar am dat din prima peste o eroare :
RolePlay.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "a_zones"
mia zis cineva ca artrebui sa caut ''includul a_zone.ini'' da nu l-am gasit daca ma puteti ajuta cu el
4 answers to this question
Recommended Posts