Guest Dani Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Cred ca e de la Pawno sau o fi alcevaDar in fine va zic,,, ???Deci intru in Pawno si dau Open la GM-u meu ....modific ceva la el......dau Save apoi Close :| Cand intru pe server nu-mi da asa cum am facut....de ex. o traducere la o propozitie cand intru pe server :| de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LaZ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Trebuie sa-ti compilezi scriptul.Apasa F5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Dani Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Multumesc AntiCipat ....dar ...... imi daPawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase de aici ce fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LaZ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Iti apare un fisier .amx ? Daca da, atunci intra in server.cfg si scrie la gamemode0 sau la filterscripts, numele fisierului amx, fara format (.amx). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Dani Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 OMG dami ID tau pe PM sau :| ca am nevoie plzzzz sau iti dau eu ID dany_dinamo10 Plzzzzzz prin Team Wiewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Dani Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 scuze da acum mere mersi de F5 AM UITAT Serveru deschis si am intrat ) si dupaia miam dat seamaMersi AntiCipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LaZ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 OMG dami ID tau pe PM sau :| ca am nevoie plzzzz sau iti dau eu ID dany_dinamo10 Plzzzzzz prin Team WiewerNu prea discut probleme de PAWN pe Y!M.Si nu ma prea impac cu Team Viewer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Guest Dani
Cred ca e de la Pawno sau o fi alceva
Dar in fine va zic,,, ???
Deci intru in Pawno si dau Open la GM-u meu ....modific ceva la el......dau Save apoi Close
:| Cand intru pe server nu-mi da asa cum am facut....de ex. o traducere la o propozitie cand intru pe server :| de ce?
6 answers to this question
Recommended Posts