RayMaX Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Salut tuturor! Am o mica problema ma tot chinui sa conectez un user panel al serverul meu de samp si nu reusesc, si da se asociaza cu tot ce tine de gm! Platesc 25 lei sau 5E in reteaua Orange, daca este nevoie
0 D0G Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 4 minutes ago, RayMaX said: Salut tuturor! Am o mica problema ma tot chinui sa conectez un user panel al serverul meu de samp si nu reusesc, si da se asociaza cu tot ce tine de gm! Platesc 25 lei sau 5E in reteaua Orange, daca este nevoie Te ajut eu, lasa-mi date de contact.
0 Mister Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ce gm si ce panel folosesti? __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
0 RayMaX Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Chiar gm-ul tau si panelul tau , Respect pentru ce ai facut ;) Ma ajuti sa-l connectez?
0 Mister Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) umbli in includes/config.php Edited January 29, 2016 by Mister __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
0 Mister Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Mda, sper ca nu l-ati ajutat nu stie decat sa dea teapa, deaia m-am oferit eu sa il ajut, ca daca e sa dea teapa sa imi dea mie Da da, respect pentru munca asa fac toti, cica sunt de incredere aia aia apreciaza si asa fac copilasii astia 10 ani mai mult nu ii dau la ce era pe la el prin pc Edited January 29, 2016 by Mister __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Question
RayMaX
Salut tuturor!
Am o mica problema ma tot chinui sa conectez un user panel al serverul meu de samp si nu reusesc, si da se asociaza cu tot ce tine de gm!
Platesc 25 lei sau 5E in reteaua Orange, daca este nevoie
6 answers to this question
Recommended Posts