irinel1996 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Salut, ma prezint, sunt irinel1996. Vad ca nu prea sunt multi scripteri pe aici, bunisori, sunt vreo 3-4. In fine. Aici va explic cum sa "spawnati" vehicule cu X viata, adica stricate si asa. E destul de util pentru RP...-1º Creati un "new" la inceputul GM-ului. Ceva de genu:new masinastricata1; -2º Mergem la "OnGameModeInit" si punem vehiculul care vrem sa fie stricat... AddStaticVehicle/Ex(......................................); -3º Punem in fata la AddStaticVehicle/Ex "masinastricata1", ar ramane asa: masinastricata1 = AddStaticVehicle/Ex(......................................); -4º Se pune "cat de stricat vrei sa fie, adica viata, reparatiile". Punem 300, e destul, asa scoate fum motorul. SetVehicleHealth(masinastricata1, 300); -5º Si ar ramane asa ceva: //=========== new masinastricata1; //Sus, la inceputul GM-ului. //In OnGameModeInit masinastricata1 = AddStaticVehicle/Ex(......................................); SetVehicleHealth(masinastricata1, 300); //============Nu e cine stie ce, dar sper ca o sa va fie util.Vreau sa ramana clar ca vehiculul caroseria o sa fie normala, adica reparata, doar ca motorul e stricat. Working on:-[FS]iTuning (With ALL components & Neons).-[FS]iRadar (Advanced Speed Cameras).
laury Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 pacat k m-am lasat de samp dar totusi tutorialul este destul de bunmai astept si altele din partea ta4,5/5
irinel1996 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 pacat k m-am lasat de samp dar totusi tutorialul este destul de bunmai astept si altele din partea ta4,5/5O sa mai fac... Ms oricum... Working on:-[FS]iTuning (With ALL components & Neons).-[FS]iRadar (Advanced Speed Cameras).
IstuntmanI Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mda, cea mai proasta metoda, ceva mai usor: (am facut-o pe loc)stock CreateVehicleEx(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:angle, color1, color2, respawn_delay = -1, Float:health = 1000.0) { new NewVehicle = CreateVehicle(modelid,x,y,z,angle,color1,color2,respawn_delay); SetVehicleHealth(NewVehicle, 300); } si folositi ca la orice vehicul, sub OnGameModeInit ...
irinel1996 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 stuntman-=!!" post="50130" timestamp="1294854632"]Mda, cea mai proasta metoda, ceva mai usor: (am facut-o pe loc)stock CreateVehicleEx(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:angle, color1, color2, respawn_delay = -1, Float:health = 1000.0) { new NewVehicle = CreateVehicle(modelid,x,y,z,angle,color1,color2,respawn_delay); SetVehicleHealth(NewVehicle, 300); } si folositi ca la orice vehicul, sub OnGameModeInit ...Si nu tot aia e ma? ¬¬ Pt ce il bagi in "stock"? Working on:-[FS]iTuning (With ALL components & Neons).-[FS]iRadar (Advanced Speed Cameras).
Recommended Posts