Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gamemode-ul care era inainte pe rpg.ongame.ro in perioara 01.08.2015 - 01.01.2016 este pus la un giveaway.

Posted

OFFTOPIC:Omule ce ai facut?Cum mama naibii il ai pe Selly abonat si pe Tequila subscriber?Si alti Youtoubers cu 1k+ subs. .Le-ai dat mita sa se aboneze=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Retras

Posted
2 hours ago, Tud0r. said:

OFFTOPIC:Omule ce ai facut?Cum mama naibii il ai pe Selly abonat si pe Tequila subscriber?Si alti Youtoubers cu 1k+ subs. .Le-ai dat mita sa se aboneze=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sunt prieten foarte bun cu ei :)

Posted
On 08.01.2016 at 16:51, CheaTer said:

Sunt prieten foarte bun cu ei :)

Daca esti prieten cu ei le puteai spune sa iti faca o promovare, si aveai in fiecare zii 300+, dar mna,,

Posted
7 minutes ago, [RW]Robi said:

Daca esti prieten cu ei le puteai spune sa iti faca o promovare, si aveai in fiecare zii 300+, dar mna,,

Sa-mi faca promovare ca sa ce ?

Eu postez numai samp si alte jocuri din an in paste nu mai fac vlogging de ce sa-mi faca promovare sa am 20.000 abonati din care activi 20 ?

Nu mersi mai bine o iau eu de la 0 e mult mai simplu :*

Posted
16 hours ago, CheaTer said:

Sa-mi faca promovare ca sa ce ?

Eu postez numai samp si alte jocuri din an in paste nu mai fac vlogging de ce sa-mi faca promovare sa am 20.000 abonati din care activi 20 ?

Nu mersi mai bine o iau eu de la 0 e mult mai simplu :*

dap