Jump to content

Caut scripter experimentat


lord

Recommended Posts

Poziţie: scripter
Alte detalii: Salut. Sunt un cap de proiect în cadrul unei comunități de SAMP, respectiv vreau să fac un server de roleplay, nu medium-roleplay sau RPG-uri. Vreau roleplay, adevaratul sens al cuvântului. Caut un scripter care să poată lucra cât  mai repede dar și să facă ceva bun, ceva care să aibă un impact major asupra serverului. Lucrările pe care vă veți axa cel mai mult vor fi: sistemul de arme(pentru facțiuni), sistemul de droguri, sistemul de phone și creearea facțiunilor guvernamentale (LSPD, FD și atat). La buget nu este problemă, am finanțator și plătim totul dacă e. Dacă știți să creeați și un UCP pe site care să aiba legătură cu serverul, ar fi extrem de bine. Nu e neapărat să știți roleplay, e de ajuns să vă dau informațiile de care aveți nevoie în creearea sistemelor.

PS: Nu vreau neseriosi, este un proiect destul de mare, cu buget gras. Și cel mai important, nu vreau întârzieri în creearea sistemelor. 

 

Link to comment
Share on other sites

Cauti parteneriat sau vrei servicii contra cost? In caz vrei servicii contra cost, puneti si cat sunteti dispusi sa platiti si ce cereti. Daca cautati parteneriat, cum se numeste comunitatea? ce planuri aveti pentru a o face si a o mentine? de unde stiti ca veti avea succes? Mai multe detalii daca se poate.

Edited by Alberto.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.