Jump to content
 • 0

Cum pot sa modific admin system


TeoThePlayer

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

Dar daca vrei sa-l folosesti doar pentru tine, dai drumu si modifica-l.

Pt a te ajuta, trebuie sa specifici ce admin system folosesti si incearca sa-ti exprimi intrebarea mai bine, abea am descifrat-o.

-Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index

Link to comment
Share on other sites

Dar daca vrei sa-l folosesti doar pentru tine, dai drumu si modifica-l.

Pt a te ajuta, trebuie sa specifici ce admin system folosesti si incearca sa-ti exprimi intrebarea mai bine, abea am descifrat-o.

Da,vreau sa-l modific doar pentru mine!

:Ladmin4v2

As vrea sa pot sa-l modific in asa fel incat sa numai salveze datele jucatorilor,si un admin sa se logheze cu mana lui(un fel de rcon)intelegi?

daca nu intelegi,da-mi un pm :D

15504_skrillex.jpg
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By Powed
   În gm are Setat că Spawn primar..când caut coordonatele zice că nu le gaseste ..de unde îl pot modifica...gmu e cv bhood vechi
  • By VenoMarius ERROR404
   Am o problema: dupa ce al luat reward-ul  imi apare timpul de asteptare pentru al lua dinou, iar daca dau relog de fiecare data pot da /reward.
   NU este salvat timul undeva ?
   Si cum il salvez ?

  • By AnDrEyUpS
   Salutare! Ma poate ajuta cineva cu chestia asta? Cand un jucator are admin sa scrie cu rosu in chat?
   Am pus asta la OnPlayerConnect, dar doar numele din tab apare cu rosu.:
   if(pInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SetPlayerColor(playerid, 0xB31313FF), PlayerTextDrawColor(playerid,NamePlayer[playerid], COLOR_ADMINP);
    
   Am cautat la comanda /shop -> premium account deoarece schimba culoarea in portocaliu si nu gasesc deloc, probabil nu se afla in gamemode chestia cu schimbarea culorii. Un sfat m-ar ajuta foarte mult, multumesc!
  • By Rochester
   Salut Samp.Ro, astazi am decis sa va prezint o creatie simplu de facut zic eu, pe care am creato in  aceasta seara din plictiseala .
   Va rog nu fi-ti duri este primul meu FilterScript.
   Descriere:
   Un mapping destul de frumos zic eu, langa 'Los Santos International'. Va duceti frumos la DMV si scrieti /examen. Tastand aceasta comanda se creeaza un vehicul si va pune in el. Apoi urmeaza checkpoint-urile ,pe care voi trebuie sa le urmati. Cand un player paraseste/bubuie vehiculu acesta dispare. La fel si cand paraseste serverul, Nimeni nu-l poate da afara din vehicul  pe cel care este in cursul examenului, vehiculul se inchuie automat. Se creeaza cate vehicule este nevoie pot tine examenul si 10 playeri  odata. Download:
   http://pastebin.com/u4TVzL9G http://www.girlshare.ro/35157938.2 Poze:
    
    
   Credite:
   Rochester
  • By Liviu Adrian
   Salut, as dori si eu un sistem de admin folosesc mysql r41-2. Si cand vreau sa folosesc comanda /setadmin sau /makeadmin sa o pot da pe server, deoarece din baza de date phpmyadmin nu imi arata bara sa pot edita userul care era irnegsitrat sa imi pot da admin din baza de date.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.