SpinneR Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Salut dragi utilizatori.Sunt nou in acest program PAWNO si vreau sa invat cat mai multe despre el pentru ca mi-am deschis o mica comunitate si vreau sa invat si eu sa scriptez.M-am gandit ca aici este locul cel mai potrivit. As vrea sa stiu cum mut un HQ cu toate masinile, locul unde intra in HQ, interiorul HQ-ului, niste restrictii la masini (Adica daca nu ai un anumit rank sa nu poti conduce masina respectiva). Daca este cineva care imi poate explica sau sa imi dea un tutorial i-as fi foarte recunoscator.
drivebysamp Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Uite daca esti baiat destept https://forum.sa-mp.ro/profile/16750-widualksamp/ Uita-te la tutorialele lu` baiatu asta : Cum sa faci o factiune de la 0 si iti dai seama de acolo cum sa modifici si la tine in gamemode pentru ca-s cam aceleasi lucruri , banuiesc.Tu cauti la tine in gamemode ce zice el acolo sa adaugi . Hai succes.
CheaTer Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Trebuie sa te urci in fiecare masina si sa iei coordonatele cu /save masina1 masina 2 etc... dupa care iei coordonatele de la intrarea in HQ si dupa te duci in gamemode cauti cu CTRL+F coordonatele din documents/gta san andreeas/samp/saved position si dupa te duci in joc dai iarasi /save masin1 masina 2 etcc la masini acolo unde vrei tu sa le muti , dupa care intri in gamemode si modific tot , la pick-up si intrare la fel numai ca o sa cauti daca ai un text3dlabel te uiti la coorodnatele de acolo si cauti in gamemode si mai apoi muti tu . + daca ti-am fost de ajutor !
Recommended Posts