Alex_SuspanS Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Salutare tuturor!Serverul meu are o problemaProblema este urmatoarea:Serverul cu toate ca este dat pe lanmode 1 in launcherul samp nici la sectiunea internet nici la hosted nu apareCare ar fi problema?Va dau si numele serverului ca sa verificati si voi:HostName: RPG Hzone-Romania:Level 3+masina firstAddress: 188.212.101.177:7777Players: 0 / 50Ping: 14Mode: Hzone Role-PlayLanguage: RO/EN/DE/HU !!NU!! Fac reclama,sa nu ma intelegei gresit doar v-am dat ce trebuie ca sa va ghidati sa verificatiMultumesc anticipat
0 Neooooo Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 lanmode 1Inseamna ca e pe modul in care pot juca doar cei din retea...Pune lanmode 0
0 Alex_SuspanS Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 pe 0 era si inainte sa il pun pe 1 si la fel de aceea spun ca este o problema si poate sti care este
Question
Alex_SuspanS
Salutare tuturor!
Serverul meu are o problema
Problema este urmatoarea:Serverul cu toate ca este dat pe lanmode 1 in launcherul samp nici la sectiunea internet nici la hosted nu apare
Care ar fi problema?
Va dau si numele serverului ca sa verificati si voi:
HostName: RPG Hzone-Romania:Level 3+masina first
Address: 188.212.101.177:7777
Players: 0 / 50
Ping: 14
Mode: Hzone Role-Play
Language: RO/EN/DE/HU
!!NU!! Fac reclama,sa nu ma intelegei gresit doar v-am dat ce trebuie ca sa va ghidati sa verificati
Multumesc anticipat
2 answers to this question
Recommended Posts