Denis1998 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Caut scripter Pentru un proiect de la 0 Lasati email skype mess sau fb aici Metod de plata paypal trasfer bancar reincarcari telefon !
Senz0r Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) daca ai host da-mi add [email protected] am gamemode de la 0 ! unic in romania Edited September 25, 2015 by Senz0r
Grigo Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 daca ai host da-mi add [email protected] am gamemode de la 0 ! unic in romania Ai pe dracu =) nu are nimic unic are un server de pe la vr-pr ceva de genu eu m-am lecuit de el. bafta My WebSite GamingZone.Ro
Grigo Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 mersiCu placere.Daca nu ma crezi iti pot da si conversatia + ultimul mesaj dupa ce am postat aici dar nu cred ca vrea cineva sa citeasca injuraturile unui .... pace My WebSite GamingZone.Ro
Джо Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) Salut,nici eu nu ti-l recomand pe @Senz0rDe ce?Pai in primul rand,comportamentul, nu cred ca din prima vorbesti cu bai desteptule tu esti scripter deci trebuie sa ma ajuti.Si plus de asta are si un limbaj de mahala.In schimb,daca doresti profesionalism+timp scurt,ma poti contacta. Edited September 25, 2015 by Adrian_Petre
Grigo Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Salut,nici eu nu ti-l recomand pe @Senz0rDe ce?Pai in primul rand,comportamentul, nu cred ca din prima vorbesti cu bai desteptule tu esti scripter deci trebuie sa ma ajuti.Si plus de asta are si un limbaj de mahala.In schimb,daca doresti profesionalism+timp scurt,ma poti contacta.Salut, in legatura cu serviciile pe care le oferi am o intrebare sper sa nu fie taxabila Sunt zero/ in domeniu : CIneva imi spune ca are un mod ( bla bla bla unic ne mai vazut intergalactic si inter.... asa ) dar este pentru win, eu care sunt afon am auzit ca ele sunt pentru linux acum intrebarea este pot pune modul astuia de zice ca este pt win pe linux ? My WebSite GamingZone.Ro
Grigo Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Da.Se poate.Cum ? Multumesc pentru raspuns My WebSite GamingZone.Ro
Gawitkkk Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Cum ? Multumesc pentru raspunsTrebuie să schimbi sa-mp server şi mai câteva fişere ce rulează fişierele. Uite link: http://www.sa-mp.com/download.php
Grigo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Trebuie să schimbi sa-mp server şi mai câteva fişere ce rulează fişierele. Uite link: http://www.sa-mp.com/download.phpIti multumes pentru raspuns. My WebSite GamingZone.Ro
Recommended Posts