Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi) Scripter+Coordonator(Partener)
Ce servicii pot oferi: Servicii de calitate inalta, si foarte gratis.
Alte detalii: Mai mult caut un om cu care sa-mi deschid un server de SA:MP. Vreau sa-mi dezvolt gamemode-ul mai mult decat este acum. Vreau ca owner-ul sa fie matur in gandire si sa aibe cunostinte cat mai mari in IP.BOARD, sau vreo platforma asemanatoare. Respectivul nu v-a avea acces la gamemode. Nu am pretentii ca, comunitatea sa fie foarte populata , dar macar 20-30 playerii sa fie zilnic.

PhaRaoH_samp Skype

• Upvote 1
Posted

Sincer , parerea mea , No offence , nu te recomand. De ce? Pentru ca eu ti-am rezolvat cam 80% din buguri , eu te-am ajutat cu aproximativ toate problemele care le-ai avut pe server. Fara suparare , este doar parerea mea.

• Upvote 1

j3V8Znq.png

5IGyOAw.png

Posted

De ce exagerezi?Numai sa te recomanzi tu mai mult?

Mai ajutat cu un cacat de bug la biciclete, si la find ca nu aveam comanda, si +ca mi-ai dat-o din alt gamemode nu ai facut-o tu...

Hai sa ne cacam pe noi 80% din buguri...

Posted

Nu te enerva ca n-ai de ce. Comanda /find , normal , doar nu stateam sa-ti fac tie tot sistem-ul de find. Eu ti-am zis ca mai ai de invatat , dar na , sariti cu toti.

j3V8Znq.png

5IGyOAw.png

Posted

Sar cand vb aiurea, si te lauzi ca mi-ai facut tu mie 80& din gamemode, cei drept ca mai ajutat maxim cu 2-3 buguri...

Deci hai sa nu ne mai dam ceea ce nu esti...

Spui toate rahaturile astea numai sa te dai mare, sa fii tu recomandat!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nu il recomand pe Pharaoh. Multe probleme i le-am rezolvat si nici macar ms nu a spus. A zis ca si le-a rezolvat singur. In schimb Equinox este unul dintre scripterii de elita !!!!

• 2 weeks later...
Posted
On 10/26/2015, 7:18:56, Fanta said:

Nu il recomand pe Pharaoh. Multe probleme i le-am rezolvat si nici macar ms nu a spus. A zis ca si le-a rezolvat singur. In schimb Equinox este unul dintre scripterii de elita !!!!

Fix asa...Dar fix. :* :*

UP!