- 0
Problema CheckPoint-uri
-
Similar Content
-
Cum pot face sa seteze automat random vremea (weather) pe server cu ID-urile alese de mine
By cstef4n,
- 1 answer
- 129 views
-
- 8 answers
- 286 views
-
Am o problema cu un special quest de iarna,sunt la inceput cu scripting-ul si am o problema,cand intru in raza de checkpoint nu se intampla absolut nimic,stie cineva de ce?
By cbnmihaita,
- 3 answers
- 1.021 views
-
- 1 answer
- 681 views
-
am un crash care ma bantuie de ceva timp, am jucat vreo cativa ani pe mai multe laptopuri/pc-uri si n am avut treaba asta niciodata, a aparut peste noapte
By reje,
- 1 answer
- 615 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.

Question
PhaRaoH.
Problema intalnita (descriere):Am in gamemode job-ul Distribuitor de Marfa, insa acesta are un micut bug, oarecum...Te trimite cu masina la bizz-uri insa masina cum este prea mare nu merge intrat la bizz-uri.Si doresc sa schimb locatia.Doresc sa scot chestia cu bizz-urile, si sa pun CP-uri in diferite locatii insa nu prea stiu cum...
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
forward TruckTim( playerid ); public TruckTim( playerid ) { SetCameraBehindPlayer(playerid); TogglePlayerControllable( playerid, 1 ); ClearActorAnimations( actortruck ); ClearAnimations(playerid); for( new i; i< MAX_VEHICLES; i++ ) { if( vehicleVariables[ i ][ vVehicleJob ] == 3 ) { if( IsVehicleEmpty( i ) ) { SetVehicleToRespawn( i ); PutPlayerInVehicle( playerid, i, 0 ); CP[playerid] = 10253; new muie = 30 + random ( 15 ); SetPlayerCheckpoint( playerid, businessVariables[muie][bExteriorPos][ 0 ], businessVariables[muie][bExteriorPos][ 1 ], businessVariables[muie][bExteriorPos][ 2 ], 3); SCM( playerid, COLOR_YELLOW, "SMS from Seful Depozitului ( private number ): Transporta marfa la destinatie."); return 1; } } } return 1; }Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:
5 answers to this question
Recommended Posts