Jump to content
  • 0

Problema Crash


Mark S.

Question

Problema intalnita (descriere): Cand un player primeste crash pe server, doar crash kick sau /q nu, daca primeste crash playerul ramana pe server afk si il arata in tablist cu toate ca nu are jocul deschis, iar dupa 30 secunde player dispare iese de pe server.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): nu am ce
Imagini / Video (optional): -
Ati incercat sa rezolvati singur?: da, daca un player primeste crash, ii pot da kick si acesta poate intra iar.

Problema mea este urmatorea: Primesc crash si daca dau iar connect pe server imi zice mesajul ala ca este deja acest nume pe server si trebuie sa astept 30 secunde sau cat e ca sa intru.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Salut!

Posibil sa fie de la lagul cauzat pe server,alta explicatie nu cred ca este.

O alta posibilitate este atunci cand serverul este supra-solicitat,adica se folosesc aceleasi comenzi in intervalul de 0,01 secunde,ceea ce nu cred ca este cazul.Dar de obicei prima varianta este cea mai plauzibila.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hostul este de la 0ping iar gm-ul este cat de cat bine optimizat timere la ongamemodeinit care se repeta sunt putine, si decat 2 de o secunda.... dar cateodata primesc crash dupa ce dau enter la parola de login, sau deodata cand dau goto la cineva

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.