Problema intalnita (descriere): Eu in gamemode am masinile definite in felul urmator :
new housecar = PlayerInfo[playerid][pPhousekey]+1; if(newcar >= 1 && newcar <= 172) { if(newcar==housecar) { } else { SendClientMessage(playerid,COLOR_SFR," You don`t have key of this vehicle !"); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } }
Iar scriptul dealershipului care il am ,foloseste carsonserver pentru a crea masinile cumparate.
Sistemul imi da cheile bune ,adica egale cu carsonserver ,doar ca atunci cand dau restart la server,masina este creata cu id-ul 1 si imi incurca masinile de la case.Cum as putea sa fac sa imi spawneze dupa restart masina egala cu numarul cheii pe care o detin?
Question
ProAeXel
Problema intalnita (descriere): Eu in gamemode am masinile definite in felul urmator :
Iar scriptul dealershipului care il am ,foloseste carsonserver pentru a crea masinile cumparate.
Sistemul imi da cheile bune ,adica egale cu carsonserver ,doar ca atunci cand dau restart la server,masina este creata cu id-ul 1 si imi incurca masinile de la case.Cum as putea sa fac sa imi spawneze dupa restart masina egala cu numarul cheii pe care o detin?
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da,dar nu reusesc,imi incurca alte masini si tot asa...
16 answers to this question
Recommended Posts