alexredd Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Problema intalnita (descriere):se compila corect dar apare ceva erori..Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):Imagini / Video (optional):Ati incercat sa rezolvati singur?:
0 Chase Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Nu este eroare.Incearca sa pui asta la inceputul scriptului (sub include-uri):#pragma tabsize 0 #pragma dynamic 22572 //Sau o valoare mai mare, in cazul in care 22572 nu este suficient. Edited August 4, 2015 by #Chase
0 NoNamed Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Acelea nu sunt erori . Iti spune marimea gamemode-ului si cat ocupa acesta . Gamemode-ul tau este compilat perfect , NU ARE NICI O EROARE !
0 Mister Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Asa e nu are nici o eroare. Dar spune ca foloseste prea multe resurse, am avut si eu eroarea si am cautat sa vad ce este. Este ceva de genu: intru-un for creezi o variabila [max_players] si se creaza de foarte multe ori si foloseste multe resurse. Daca stii ce ai adaugat inainte sa iti dea aia posteaza codul. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Question
alexredd
Problema intalnita (descriere):se compila corect dar apare ceva erori..
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:
4 answers to this question
Recommended Posts