DO2G Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Buna seara stimati utilizatori!Am inceput sa lucrez la un "basic gamemode" acum 2 luni. Gamemode-ul ruleaza pe MySQL R5, o versiune veche, foarte veche. Doresc sa trec de la aceasta versiune invechita la cea mai recenta versiune, iar problema este ca nu ma descurc singur.Am nevoie de cineva care ma poate ajuta sa fac aceasta conversie. Mentionez ca gamemode-ul are 14.000 linii, toate sistemele sunt dinamice. Am incercat singur sa fac conversia dar din cauza faptului ca MySQL R5 are acel "OnQueryFinish" am renuntat deoarece versiunile recente nu includ acest public ci doar "OnQueryError".Daca este cineva care dispune de suficient timp liber i-asi fi recunoscator.Cateva mici cerinte:Varsta minima: 18 ani;Experienta: Nu doar in PAWN ci si intr-alte limbaje de programare like C++;Important: Cei 7 ani de-acasa.Sa aibe un "nume" in SA:MP.Va rog sa nu confundati aceasta cerere ca fiind "un ajutor". Cel ce se va angaja in acest proiect va fi platit astfel incat sa fie multumit de plata in raport cu munca prestata. Va multumesc pentru timpul acordat, va urez o seara placuta in continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts