mrtea Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Problema intalnita (descriere):cand dau compile la gm imi arata 2 errori Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):error 025: function heading differs from prototype error 025: function heading differs from prototypeLiniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):public InsertCar(playerid,model,value,namecar[],Type,stockid) linia 47226 new idd = Findcar(); linia 47229 Imagini / Video (optional):Ati incercat sa rezolvati singur?:Help me nu am idee ce are
0 Mister Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Cum ai forward insertcar?Trebuie sa fie exact ca linia aia doar ca la final trebe sa aiba ; si inlocuiesti public cu forward asa:Forward InsertCar(playerid,model,value,namecar[],Type,stockid); Edited July 22, 2015 by Mister 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
0 mrtea Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 daca adaug punct si vurgula imi zice ca pawno has stoped work
Question
mrtea
Problema intalnita (descriere):cand dau compile la gm imi arata 2 errori
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
public InsertCar(playerid,model,value,namecar[],Type,stockid) linia 47226 new idd = Findcar(); linia 47229Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:Help me nu am idee ce are
3 answers to this question
Recommended Posts