ValyYellow Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Problema intalnita (descriere):Eroare PawnoEro(area / rile) / warning-(ul / urile):C:\Users\User\Desktop\G-zOne\GameMode VibePlay Romania\gamemodes\gf.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "fuckCleo"Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):C:\Users\User\Desktop\G-zOne\GameMode VibePlay Romania\gamemodes\gf.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "fuckCleo"Imagini / Video (optional):-Ati incercat sa rezolvati singur?:Da
0 ValyYellow Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Mi-a mers mai demult ..acuma nu stiu ceare Am rezolvat, Mersi
0 MrTuNNe Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 poti pune te rog ce ai la linia 25? Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
0 MrTuNNe Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Daca e un gamemode de pe net,pune-i toate includeuriile la tine la PAWNO,sau deschide GM-ul cu pawno de la acel GM. Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
0 ValyYellow Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Am facut tot asa zice,cine mi-a zis ca nu am includeul fuckCleo ,dar nu il gasesc sa il downloadez pe net si nici nu stiu cum sa il bag :I
0 VenoWW Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Fii atent ,1.Ia un pawno cu toate include-urile actualizate2.Pune in folder cu GM include-urile adica poti pune tot folderul pawno acolo3.Adauga include-urile #include<numeinclude>,#include<numeinclude si tot asa>4.Compile
0 ValyYellow Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Am pus includeul ,tot asa zice ..C:\Users\User\Desktop\G-zOne\GameMode VibePlay Romania\gamemodes\gf.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "fuckCleo"
0 MrTuNNe Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Am pus includeul ,tot asa zice ..C:\Users\User\Desktop\G-zOne\GameMode VibePlay Romania\gamemodes\gf.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "fuckCleo"Trebuie sa il pui in folderul cu includeul de la pawno care a fost prima data deschis si ales(de exemplu,tu ai un pawno la serverul asta,dar nu pe asta il va citi daca nu l-ai deschis din prima cu el,ci il va citi pe cel pe care l-ai deschis prima data intr-un fisier .pwn,posibil sa fie in alt folder.) Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
0 ValyYellow Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Acuma nu mai da eroare dar cand dau complier imi zice Pawn complier library nu mai functioneaza ... dupa cand dau pe server .exe imi zicehttp://imgur.com/bg1sS1G
0 NoNamed Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ai uitat sa inchizi niste paranteze / acolade si ai bulit gamemode-ul . Mergi la liniile pe care le-ai editat ultima data si vezi ce ai uitat sa inchizi .
0 ValyYellow Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Nu am editat nimic doar cat am pus in folderul pawno /include /includeul fuckCleo..
0 kwnx Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) Atunci problema GM-ului tau este ca a fost deja aranjat sa nu poata fi folosit de incepatori. Edited July 7, 2015 by KnowN
Question
ValyYellow
Problema intalnita (descriere):Eroare Pawno
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):C:\Users\User\Desktop\G-zOne\GameMode VibePlay Romania\gamemodes\gf.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "fuckCleo"
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):C:\Users\User\Desktop\G-zOne\GameMode VibePlay Romania\gamemodes\gf.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "fuckCleo"
Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?:Da
13 answers to this question
Recommended Posts