Jump to content

Problema Lag Server


Recommended Posts

* Salut, am o problema mare la server. Server-ul are lag mare, de exemplu cand merg merge in reluare... Cand merg cu masina si dau sa intorc in stanga sau in dreapta sau apas space sa opresc, sta 2 ani pana se opreste/intoarce.

* Nu stiu de la ce poate fi, cei de la Host mi-au spus ca am un Loop gresit... Nu inteleg ce inseamna asta.

 

^ Mentionez ca am SCOS Absolut TOATE Timerele ca sa vad daca este de la vre-un timer, dar lagul este lafel...

^ De asemenea nu este de la vreu Include, Filterscript, etc. Sunt 100% sigur ca este de la ceva scriptat in GAMEMODE pentru ca:

~ Am bagat numeroase scripturi in Gamemode intr-o zi, fara sa verific daca functioneaza, adica am compilat, totul ok fara erori, dar dupa accea server-ul a avut si inca are Un Lag Foarte Mare cand mergi pe jos / sau cand sar / sau cand merg cu masina.

** Cum as putea sa imi dau seama de la ce script poate fi??? :( Am incercat sa bag plugin-ul "Profiler" ca sa imi arate ce poate provoca Lag-ul dar nu functioneaza...

** Sper ca ma puteti ajuta!!! :( Multumesc!...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.