Hardwarp Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 * Salut, am o problema mare la server. Server-ul are lag mare, de exemplu cand merg merge in reluare... Cand merg cu masina si dau sa intorc in stanga sau in dreapta sau apas space sa opresc, sta 2 ani pana se opreste/intoarce.* Nu stiu de la ce poate fi, cei de la Host mi-au spus ca am un Loop gresit... Nu inteleg ce inseamna asta. ^ Mentionez ca am SCOS Absolut TOATE Timerele ca sa vad daca este de la vre-un timer, dar lagul este lafel...^ De asemenea nu este de la vreu Include, Filterscript, etc. Sunt 100% sigur ca este de la ceva scriptat in GAMEMODE pentru ca:~ Am bagat numeroase scripturi in Gamemode intr-o zi, fara sa verific daca functioneaza, adica am compilat, totul ok fara erori, dar dupa accea server-ul a avut si inca are Un Lag Foarte Mare cand mergi pe jos / sau cand sar / sau cand merg cu masina.** Cum as putea sa imi dau seama de la ce script poate fi??? Am incercat sa bag plugin-ul "Profiler" ca sa imi arate ce poate provoca Lag-ul dar nu functioneaza...** Sper ca ma puteti ajuta!!! Multumesc!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts